Conny uitgelichtProjecten, events en verslagen

Gespot in Milaan

  • April 2019

Ik reisde samen met TIO (topinterieurontwerpers) naar Milaan van 11 t/m 13 april om design te spotten. De meeste inspiratie deed ik op in het Brera Design district, ventura centrale en bij Rosanna Orlandi. Hieronder beelden die mij inspireerden.

Een dak in Milaan & bij Rosanna OrlandiBN Wallcoverings/Beddinghouse met de Vincent van Gogh collectie & GhyczyRegen in Milaan & MoooiFotografie © Conny van Dilst

Een appartement in Leiderdorp met bijzondere objecten

  • September 2018

De bewoners schakelden mij in voor een restyling voor hun appartement in Leiderdorp. De woning was behoorlijk gedateerd ( jaren 80 ). Het kersenkeurige laminaat werd vervangen voor een PVC vloer (niet van echt te onderscheiden) om er qua kleur en materiaal een eigentijds geheel van te maken. De afstyling speelde hierbij de hoofdrol, gezien de kunst door het huis verspreid was. Door clustering is er meer eenheid en rust gekomen in het huis en vormen alle voorheen losse elementen een geheel. Ook komen hierdoor de objecten beter tot hun recht.

De luxaflex is vervangen door een vouwgordijn en zorgt voor zacht licht en betere akoestiek. Ook een mooi contrast met de harde materialen in de woning. De rechte plantenbakken zijn vervangen door ronde zodat de harde lijnen in de woning gebroken worden.

Fotografie © Conny van Dilst

Burenactie: interieuradvies voor winnares Saskia van den Dungen

  • 16 november, 2016

Woonplatform Solvari.nl vroeg mij om interieuradvies te geven aan de winnares van hun burenactie. Lees alles over mijn interieuradvies via onderstaande link.

Naar de blog op Solvari

Colorbranding

  • januari, 2015

Voor het profielwerkstuk van Emma van Gruijthuijsen en Wessel Nieuwenhuys (Stedelijk Gymnasium Leiden) leverde ik input over kleur. Het onderzoek is inmiddels gebundeld in Colorbranding; Hoe kleuren beïnvloeden.

colorbranding colorbranding